Over ons

  1. Home
  2. /
  3. Over ons

De voordelen van
Personeelsservice Kootwijkerbroek.

Korte lijnen

Altijd contact met 1 persoon.

Geen rompslomp

Geen gedoe met contracten.

Flexibel huren

Huur zolang je de mankracht nodig hebt.

Staat open in ontwikkeling

Wij vinden eigen ontwikkeling belangrijk.

Personeelsservice Kootwijkerbroek wordt gerund door Bert van de Munt. Van jongs af aan is Bert altijd een ondernemer geweest. Al heel vroeg hielp hij zijn vader op de boederij met mesten en hooien. De jaren daarna deed hij van alles. Van DJ tot voorman bij een beursgenoteerd bedrijf. In zijn werk zocht hij iedere keer naar de uitdaging. Na een aantal jaren als ZZP’er op de bouw te hebben gewerkt besloot hij in 2009 te beginnen met Bert Munt Machine Verhuur.

Vanuit Personeelsservice Kootwijkerbroek verhuurt hij personeel aan allerlei bedrijven die wat extra handen nodig hebben. Daarnaast handelt de Kootwijkerbroeker in haardhout. Hij probeert aan het eind van de week altijd wat uurtjes over te houden om zich in het zweet te werken. Met de juiste houding en handige machines gaat dat goed. Mijn kantoorbaan is prima, maar met de handen werken blijft voor mij toch het mooiste dat er is.

Bert van de Munt:

“Het is prachtig wanneer je de juiste verbinding kan leggen zodat iedereen verder kan.”

Bert Munt

Eigenaar

Bert van de Munt is ondernemer in hart en nieren. Het mooie van zijn werk bij Personeelsservice Kootwijkerbroek vindt hij het zoeken van verbinding tussen mensen. Ook is hij eigenaar van Bert Munt Machine Verhuur.