Personeel huren

  1. Home
  2. /
  3. Personeel huren

Vele handen maken licht werk. En dan het liefst nog ervaren handen ook. Dat weten wij als geen ander. Wij zorgen ervoor dat je met genoeg handen aan het project kunt beginnen.

Montage personeel

In de montagewereld draait alles om hard werken en meters maken. Je wilt de planning halen zodat de volgende aannemer ook verder kan. Wij hebben de montagebazen die je daarvoor nodig hebt.

Bouw personeel

Of je nou traditioneel of prefab bouwt, het is altijd belangrijk dat je nauwkeurig te werk gaat. Tekentafel ideeen komen onder jouw vingers tot leven. Dat vraagt om kennis van zaken en een vakmansoog.

Sloop personeel

Professioneel slopen is een vak apart. Het scheiden van materialen is van groot economisch en duurzaam belang. Tegelijkertijd moet dit allemaal zo efficient en veilig mogelijk gebeuren. Wij hebben die kennis in huis.

Magazijn personeel

Het magazijn is het kloppend hart van waaruit alle logistiek wordt geregeld. Je moet kunnen vertrouwen op de geordendheid en nauwkeurigheid van je medewerkers.

Hovenier

Groene vingers en hart voor de natuur heeft niet iedereen. Jij wel, een tuin moet groeien, moet leven. Wij hebben mensen die je helpen met dezelfde liefde voor groen als jij dat hebt.

Machinist

Machines maken het werk een stuk makkelijker. Tenminste, als je weet hoe je er mee om moet gaan. Daarom wil je een machinist die echt één is met jouw machines.

Productie personeel

Van niets iets maken dat is het mooiste wat er is. Daarvoor moet je creatief zijn en procesmatig denken. Het is van enorm belang dat je personeel kennis van zaken heeft.

Assemblage personeel

Assembleren is eigenlijk het oplossen van een grote puzzel. Alle onderdelen zijn aanwezig, alleen moeten ze nog op de juiste manier in elkaar gezet worden. Dat maakt dit werk zo mooi. 

Specifieke vraag?
Vertel wat je zoekt.

De ene klus is de andere niet. Dat begrijpen wij als geen ander. Vind je niet de exacte personeelsomschrijving? Neem even contact op, dan denken we met je mee.